Werken bij Clement Group

Op zoek naar een baan in de metaalindustrie bij een van de meest innovatieve metaalbewerkingsbedrijven in Weert? Wil je onderdeel uitmaken van een hecht, enthousiast en ervaren team? Kies dan voor een carrière of stageplaats bij Clement Group. Bij ons word je begeleid en leer je de kneepjes van het vak door vakmensen met vaak al meer dan dertig jaar ervaring. Je mag veel eigen verantwoordelijkheid nemen, uitdagingen aangaan, jezelf ontwikkelen, doorgroeien en jezelf specialiseren. Kijk hier voor de meest recente vacatures en kies de baan en carrière die bij je past.

Bekijk onze actuele vacatures

Stage lopen bij erkend leerbedrijf Clement Group en ervaring opdoen onder begeleiding van onze ervaren stagebegeleiders? Wij bieden verschillende typen stages aan in verschillende functies, waarin je je eigen verantwoordelijkheden krijgt en zelf aan de slag gaat.

We bieden stageplekken aan op verschillende afdelingen, zoals de administratie en engineering of voor een BBL-opleiding in de techniek. Daarnaast begeleiden we bij eindopdrachten of scriptie. Bekijk hier onze stageplaatsen of neem contact met ons op. We zoeken dan samen naar een passende opdracht.