Over ons

Wat we doen

Clement group is een full service ISO:9001 gecertificeerde metaalbewerker uit Weert.

Seriematige productie van halffabricaten, visueel laswerk en revisie van machine onderdelen. Zomaar een greep uit de disciplines van Clement Group. Wij bieden innovatieve totaaloplossingen. Projecten voeren we volledig uit van ontwerp tot realisatie en plaatsing. Bovendien verzorgen we na oplevering ook vaak het onderhoud.

Werken bij Clement GroupBekijk onze diensten

1. Onze missie

Vanuit vakmanschap, passie en trots voortdurend in beweging blijven. We lopen voorop en zijn toonaangevend in metaaltechniek. Nu en in de toekomst.

2. Onze visie

Met respect en loyaliteit naar onze huidige en toekomstige medewerkers blijven werken aan de hoogste mogelijke kwaliteitsnorm in ons vakgebied.

3. Onze mensen

Hoe blijf je voorop lopen? Door te investeren in machines, software en medewerkers. We zorgen daarom goed voor onze vakmensen en blijven ze opleiden in hun technische vaardigheden. Daarbij staan wij bekend als erkend leerbedrijf waarin onze ervaren interne praktijkopleiders zorgen voor het opleiden van onze (jongere) medewerkers tot specialisten.

4. Ons doel

Clement Group streeft naar langdurige klantrelaties. Daarin staan vertrouwen, flexibiliteit en nauwkeurigheid tegen een acceptabele prijs/kwaliteitverhouding centraal. Dat doen we door goed te luisteren en intensief contact te houden met de klanten. Afspraken zijn heilig, de kwaliteit altijd op topniveau en de 24/7 service vanzelfsprekend.

Clement Group automatisering. Bekijk de video:

Clement Group bedrijfspresentatie. Bekijk de video: