Open bedrijven dag Clement Group

Ontdek de Wereld van de Maakindustrie tijdens de Open Bedrijvendag op 1 oktober!

Op zondag 1 oktober wordt een buitengewone kans geboden om een kijkje te nemen achter de schermen van enkele van de meest opmerkelijke bedrijven in Midden-Limburg en Zuid-Oost-Brabant. Maar liefst 13 bijzondere bedrijven openen hun deuren voor het grote publiek tijdens de Open Bedrijvendag van de Maakindustrie. Dit is een unieke gelegenheid om de productieprocessen van dichtbij te bekijken en de wereld van de maakindustrie te ontdekken.

Clement Group is er trots op een van de deelnemende bedrijven te zijn en nodigt jou uit om ons bedrijf te bezoeken. Op deze dag krijg je de kans om ons bedrijf van binnen te zien en meer te leren over de innovatieve producten die wij wereldwijd leveren. Het is een geweldige kans om te begrijpen hoe de maakindustrie werkt en om te ontdekken welke spannende stage- en carrièremogelijkheden deze sector te bieden heeft.

Dit evenement omvat bedrijven in de gemeenten Roermond, Roerdalen, Weert, Nederweert, Leudal en Cranendonck. Het belooft een boeiende dag te worden vol inzichten en ontdekkingen in de wereld van de maakindustrie.

Dus noteer 1 oktober in je agenda en kom langs bij Clement Group en de andere fantastische bedrijven die deelnemen aan de Open Bedrijvendag van de Maakindustrie. Wij kijken er naar uit je te verwelkomen en je te laten zien wat wij doen.

Meer informatie en inschrijven kan via onderstaande link:

https://www.dagvandemaakindustrie.nl/

Tags:
Zoek
Clement Group
  • Professionele service & kwaliteit
  • Flexibel produceren
  • Flexibele organisatie
  • Alles onder één dak