Nieuwe digitale ontwikkelingen

Bij Clement Group staan we wat betreft digitale ontwikkelingen ook niet stil natuurlijk. Op dit moment zijn we druk bezig, in samenwerking met Falqon Creative, met het ontwikkelen van een werken-bij site! Met deze nieuwe website, gericht op het aantrekken van nieuwe collega’s, laten we potentiële medewerkers alle voordelen van het werken bij Clement Group zien.

Groeimogelijkheden
In de gehele techniekbranche, maar ook zeker in de metaalsector, geldt een schaarste aan vaktechnisch personeel. Clement Group wil blijven doorgroeien, maar kan dit natuurlijk niet zonder enthousiaste werknemers. Om deze groei te realiseren heeft het extra personeel nodig. Een werken-bij site is dé plek voor alle arbeidsmarktcommunicatie en om de doelgroep te bereiken.

Bij Clement Group zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde vaktechnische teamplayers die warmlopen voor een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Wij zijn innovatief en vooruitstrevend in de manier van werken binnen de metaal & techniek en er is volop ruimte voor zelfontplooiing van onze medewerkers.

Dus ben jij of ken jij nog enthousiaste vaktechnische teamplayers? Solliciteer dan snel op een van onze vacatures!

Vacatures
Tags:
Zoek
Clement Group
  • Professionele service & kwaliteit
  • Flexibel produceren
  • Flexibele organisatie
  • Alles onder één dak