Kennismaking Daniel Breukers

“Als het bijvoorbeeld mooi weer is om s’middags met vrienden naar het terras te gaan kan ik zelf bepalen om eerder die dag te beginnen.”

Daniel – Mechanical Engineer

Hoe ben je bij Clement group terecht gekomen?
Voordat ik hier kwam werken heb ik de opleiding Engineering gedaan op de hogeschool Zuyd in Heerlen. Na 2 jaar heb ik gekozen voor de specialisatie Mechanical Engineering. Toen ik in het 4e jaar op zoek moest gaan naar een stage heb ik gezocht naar diverse bedrijven. Op basis van de mooie website en visie van Clement Group heb ik besloten om hier te solliciteren en de rest is geschiedenis. Na een leuke stage is mij gevraagd of ik in vaste dienst wilde komen.

Wat vind je van het werken hier?
We maken niet maar 1 type product waardoor geen enkele tekening hetzelfde is. Hierdoor blijft het werk uitdagend en divers, dit spreekt mij erg aan.

Naam: Daniel Breukers
Leeftijd: 22 jaar
Hobby’s: Voetballen en terrasje pakken met vrienden

Wat vind je van Het Nieuwe Werken?
Dit vind ik zeker een pluspunt aan het werken bij Clement Group. Hiermee is het mogelijk om zelf meer inbreng te hebben in hoe ik mijn dag indeel. Als het bijvoorbeeld mooi weer is om s ’middags met vrienden naar het terras te gaan  kan ik zelf bepalen om eerder die dag te beginnen. Dit is dan mogelijk zonder dat ik hier verlofuren voor hoef in te leveren.

Tags:
Zoek
Clement Group
  • Professionele service & kwaliteit
  • Flexibel produceren
  • Flexibele organisatie
  • Alles onder één dak