Digitale Medewerkersportal

Begin 2020 hebben wij de urenportal gelanceerd van Ridder Data Systems. Dit is een mobiele app die onze werknemers kunnen downloaden op hun smartphone of tablet.

Mart Clement; “Intern merkten we dat er grote behoefte was vanuit onze medewerkers in bijvoorbeeld de inzage van verlofuren en de gemaakte (over)uren. Om werknemers hier directe inzage in te kunnen geven kwamen we al vrij snel uit bij de urenportal van Ridder Datasystems en met een aantal aanpassingen hebben we deze op maat kunnen introduceren voor alle werknemers van Clement Group”

Weg met de papieren verlofaanvragen !

Naast dat de werknemers nu zelf hun verlof overzichten in kunnen zien is het nu ook mogelijk om via de urenportal verlof aan te vragen. Waar dit eerst nog via papieren briefjes gebeurde hebben we dit nu dus ook gedigitaliseerd.

Michel Pijnenburg , Lasser

Michel: “Eerst hield ik zelf altijd bij hoeveel verlof uren ik al opgemaakt had. Zo nu en dan vroeg ik mijn verlofoverzicht op bij onze administratie afdeling zodat ik wist hoeveel verlofuren ik dit jaar nog kon aanvragen en hoeveel ik er al verbruikt had. Hier moest ik vaak een paar dagen op wachten.

Met de uren app kan ik elk moment van de dag zien hoeveel verlof uren ik al gebruikt heb en hoeveel verlof ik nog op kan maken , ook zie ik op welke dagen ik verlof gehad heb. Ik heb nu dus veel meer overzicht in het bijhouden van mijn vrije tijd!”

Van flexibel naar super flexibel !

Begin 2020 zijn wij tevens gestart met flexibele werkroosters. Alle werknemers ( ja ook ons productiepersoneel) bepaalt zelf hoelaat ze elke dag beginnen met werken. In 2021 willen wij nog een stap verder gaan. Werknemers kunnen dan ook schuiven in het aantal uren dat ze per dag komen werken. Ook hiervoor biedt de urenportal uitkomst en geven we de werknemer de verantwoordelijkheid om dit zelf digitaal bij te gaan houden.

Tags:
Zoek
Clement Group
  • Professionele service & kwaliteit
  • Flexibel produceren
  • Flexibele organisatie
  • Alles onder één dak