Certificering

De metaalbranche kent veel wettelijke bepalingen en regels die continu worden aangescherpt om mens en milieu te beschermen. Clement Group stelt hoge eisen aan de certificering. Certificaten zijn namelijk het bewijs van betrouwbaarheid en vakmanschap.

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu en is bedoeld om medewerkers veilig te laten werken. Dit zorgt voor een belangrijke basis van bewustzijn op het gebied van veiligheid tijdens risicovolle werkzaamheden onder onze werknemers. Hiermee laten we richting onze klanten zien dat wij voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

VCA**

Clement Group is als bedrijf VCA** gecertificeerd. Alle medewerkers van Clement Group beschikken over het diploma ‘basisveiligheid VCA’. Operationeel leidinggevenden beschikken over het diploma ‘veiligheid voor operationeel leidinggevenden’.

Niet alleen onze medewerkers zijn continu met veiligheid, gezondheid en milieu bezig, maar ook alle productie- en productiehulpmiddelen zijn jaarlijks aan strenge keuringen onderhevig. VCA is dan ook onderdeel van onze directieverklaring.

ISO 9001:2015

Een wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het zorgt voor beheerste processen en brengt het verbetermanagement op een hoger niveau. Clement Group is er trots op in het bezit te zijn van het certificaat ISO 9001 volgens de laatste versie uit 2015. Hiermee maken wij zichtbaar dat alleen het beste goed genoeg is.

NEN EN 1090-2

Deze Europese norm schrijft de eisen voor de uitvoering van constructief staalwerk voor. De certificering zorgt voor een voortdurende interne kwaliteitsbeheersing doordat procedures worden geïmplementeerd in het dagelijkse werk om aan de normeisen te voldoen.

ISO 3834-2

De ISO 3834 zorgt ervoor dat Clement Group op een beduidend hoger niveau handelt. Door het volgen van de juiste stappen voor, tijdens en na het productieproces wordt een product verkregen met de juiste kwaliteit. De ISO 3834-2 norm is een kwaliteitsborgingsysteem voor het smeltlassen van metalen.

Metaalunie

Clement Group is aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie. Metaalunie is de grootste ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) in metaal. De organisatie staat garant voor een brede expertise, kennis van de branche en biedt een concrete, resultaatgerichte aanpak.

Contact

Benieuwd van Clement Group voor u kan betekenen? Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Contact

Benieuwd van Clement Group voor u kan betekenen? Neem contact op voor alle mogelijkheden!