De eerste Marketing stagiair van Clement Group

Binnen Clement Group zijn er verschillende mogelijkheden voor stagiaires om stage te lopen. We hebben dan ook altijd op verschillende afdelingen stagiaires in dienst. Sinds half november hebben we nu ook onze eerste afstudeerstagiair binnen Clement Group.

Afstudeerstagiair Tom
Op 16 november jl. is Tom begonnen met het schrijven van zijn scriptie binnen Clement Group. Hiermee is hij begonnen aan de laatste fase van zijn opleiding Commerciële Economie. Hij volgt deze opleiding aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven.

Tom: ‘Ik ben momenteel bezig met mijn onderzoek hoe Clement Group het beste nieuwe medewerkers kan aantrekken. Het is algemeen bekend dat er in deze branche een schaarste is aan personeel. Op deze manier ga ik Clement Group helpen met het invullen van de openstaande vacatures.

Wil jij mij helpen met mijn onderzoek? Dan zou ik het fijn vinden als je mijn enquête zou willen invullen via de onderstaande link. Hierbij is het wel belangrijk dat je werkzaam bent in de techniekbranche of op zoek naar een baan in deze branche. Alvast bedankt!’

 https://fontysfhmm.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_2uw5qdIptFxoQ97

Het Nieuwe Werken binnen Clement Group
Binnen Clement Group wordt er gewerkt middels het ‘Nieuwe Werken’. Dit houdt simpelweg in dat medewerkers binnen een tijdspanne van 06.00 en 18.00 uur naar eigen inzicht hun werkdag invullen. Hierdoor kunnen de medewerkers beter hun werk- en privéleven afstemmen.

Tom: ‘De flexibiliteit binnen Clement Group was voor mij dan ook een trigger om hier aan de slag te gaan. Doordat ik zelf mijn werktijden kan bepalen kan ik dit goed afstemmen met bijvoorbeeld mijn bijbaan. Daarnaast heerst er een fijne en open cultuur, waardoor ik makkelijk met een vraag bij een medewerker terecht kan’.

Is dit iets voor jou?
Benieuwd wat er voor jou mogelijk is op het gebied van stages of werken binnen Clement Group? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Tags:
Zoek
Clement Group
  • Professionele service & kwaliteit
  • Flexibel produceren
  • Flexibele organisatie
  • Alles onder één dak