Clement Metaal & Techniek
Clement Metaal & Techniek BV uit Weert (Limburg) is al 25 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van machines, modules en- apparatenbouw, machineonderdelen en kleine constructies. Na in 1991 te zijn gestart als eenmanszaak, is Clement Metaal & Techniek uitgegroeid tot een omvangrijke onderneming.

Locatie
Clement Metaal & Techniek ligt op een goed bereikbare locatie op industrieterrein 'De Kempen' in Weert. Wij zijn gevestigd in een modern bedrijfspand, dat voorzien is van een productiehal van 6000 m2. Binnen en buiten onze muren is heel veel mogelijk.

Kwaliteit
Wat wij voor onze klanten maken moet goed zijn. Kwaliteit staat bij Clement Metaal & Techniek altijd voorop. Wij voeren een eigen kwaliteitscontrole. Hiernaast zijn wij in het bezit van het VCA**- certificaat en al jarenlang aangesloten bij de Metaalunie.

Specialisten
Onze medewerkers werken samen in verschillende disciplines. Zij zijn stuk voor stuk specialisten binnen hun vakgebied, wat resulteert in accutaresse, deskundigheid en veelzijdigheid. Zij bedenken inventieve en innovatieve oplossingen voor de soms complexe wensen van onze klanten. Bovendien staan wij bekend als een erkend leerbedrijf waarin onze interne praktijkopleiders zorgen voor het opleiden van onze (jongere) medewerkers tot specialist.

Klantgericht
Kenmerkend is de hoogwaardige kwaliteit en de uitstekende service die we bieden.Goed contact met de klant is erg belangrijk voor ons. Wij luisteren naar u en komen, als u dat wenst, eerst naar uw bedrijfssituatie kijken. Wij gaan aan de slag op basis van uw wensen en leggen samen met u afspraken zorgvuldig vast. Klanten weten op deze manier precies wat ze kunnen verwachten. Om de transparantie compleet te maken houden wij u ook in de productiefase nauwkeurig op de hoogte van de voortgang.

Materialen
Wij maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. In combinatie met de beste technieken vervaardigen wij hiermee constructies van de hoogste kwaliteit. omdat wij een groot aantal totaalprojecten uitvoeren beschikken wij over een grote hoeveelheid materiaal. Zo kunnen we alles in eigen beheer realiseren waardoor we kosten en planning strak in de hand houden.

Wij zijn trots op de klantenkring die we in ons bestaan hebben opgebouwd en die bestaat veelal uit gerenommeerde bedrijven.

Clement Metaal & Techniek BV is ISO 9001:2008 , ISO9001:2015 en VCA-gecertificeerd